luni, 25 iunie 2012

            O colaborare de milioane vine de la cine te astepti mai putin. Aceasta colaborare cu siguranta va baga cateva sute de milioane in buzunarul Rihannei si in buzunarul celor de la ColdPlay.
             Sincer nu stiu cum s-a ajuns la aceasta colaborare, dar sincer, pot spune ca este o colaborare de MILIOANE. Piesa este una foarte frumoasa si se numeste : Princess of China. Piesa a aparut acum cateva zile, drept urmare remixurile nu inceteaza sa apara. Unele remixuri ajungand sa fie cu mult peste piesa originala in general. Eu am gasit aceasta piesa si m-am gandit ca daca aceasta colaborare intre cei 2 este de milioane, presupun ca si aceasta postare va deveni de MILIOANE, sau macar de jumatate de milion. Piesa mi-a dato un prieten din alta tara, acesta prind-o de la alt prieten, deci ceea ce arata ca, piesele se dau din pana in mana pana ajunge cineva sa o posteze pe un blog, sau cel putin pe un site de upload. Eu am decis sa o postez pe blogul meu personal, iar altii au facut aceasta treba, au uploadat piesa pe zippyshare, acest site de upload care face furori pe marele internet, mai toti detinatorii de site-uri de muzica decid sa uploadeze piesele noi pe acest ZippyShare.
              Mai jos aveti un link de youtube princare sper sa ascultati piesa de foarte multe ori, si tot odata sa o descarcati folosind link-ul pe care l-am pregatit special pentru voi, mai jos. Astept sa va spuneti parerea despre aceasta colaborare si daca credeti ca vor mai veni astfel de colaborari. O saptamana cat mai frumoasa sper sa aveti si sa va bucurati de soarele care straluceste deasupra noastra.Descarca Piesa !
Reacții:

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?