luni, 25 iunie 2012

            Am o veste foarte buna pentru toti fanii lui Dj Andi. El a stat si sa pregatit pentru revenirea lui in muzica. Urmatorul remix cu siguranta o sa va lase cu gurile cascate, la propriu si la figurat.
             Ca tot urmatorul show de mare clasa din Romania va fi Liberty Parade, Dj Andi a pastrat tot ce e bun pentru marele show. El a facut un remix de senzatie, cu un beat diferit si cu un sound foarte dansant si distractiv. Remixul facut de Dj Andri este la piesa Is It Love Out There a celor de la Radio Killer, cine stie poate Dj Andi vrea sa faca de acum in colo parte din echipa de productie HaHaHa Production. Sincer nu m-ar mira avand in vedere ce colaborari au loc in aceasta vara. Ultima colaborare care m-a lasat " masca " a fost cea dintre Rihanna & ColdPlay - Princess of China dar cu siguranta nu va fi singura colaborare de succes. Mai jos aveti un link unde puteti sa ascultati remixul facut de Dj Andi, am gasit acest remix pe zippyshare asa ca m-am decis sa il postez aici, doar pentru a avea si voi in computerele voastre acest remix si cine stie poate ca unii dj vor veni aici sa isi ia aceasta piesa doar pentru a o promova in cluburile unde profeseaza.
             Si ca sa fac un Update am aflat de curand cine va fi in acest an invitatul special de la Liberty Parade 2012. Dj Roger Sanchez va fi prezent pe scena dintre Venus si Saturn iar milioane de petrecareti veniti la mare si dornici de distractie vor fi acolo, prezenti langa Dj Andi, Dj Roger Sanchez si multi alti dj cunoscuti care vor incinge atmosfera on Liberty Parade 2012. Sper sa veniti acolo in numar cat mai mare, pe data de 28 Iulie. Este a 12 editie de Liberty Parade, 12 ani in  care dj romani ne-au incantat cu muzica buna si cu remixuri de exceptie.



Descarca Remixul !


Tagged: , , , , , , , , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?