miercuri, 21 martie 2012

             Clujul este centrul istoric si comerical al Transilvaniei, orasul este resedinta judetului Cluj.Daca aveti nevoie de cazare Cluj alege-ti dintr-o gama larga de hoteluri, vile, hanuri si pensiuni.
             Hotel Alexis Cluj este un hotel nou, din noiembrie 2010, este asezat in centrul istoric al orasului Cluj-Napoca, cu parcare interioara, in apropiere de Teatrul National si Opera Romana, Tribunalul Cluj si cele mai importante Universitati.
             Hotel Onix Cluj este un frumos hotel din centrul Clujului.In hotel Onix se reflecta traditia ospitalitatii romanesti, oferita de un personal calificat, tot timpul la dispozitia dumneavoastra.Ofera cazare de 3 si 4 stele in cele 2 corpuri de cladire, cu toate utilitatile necesare si cu tot confortul.
             In Cluj-Napoca puteti sa va cazati si la pensiuni Cluj.Pensiunea Casa Boca Cluj are o locatie frumoasa, aproape de Polus Mall si la 10 minute de centrul orasului.Are camere spatioase si moderne avand in vedere ca e cladire relativ noua.Personalul este amabil si meniul diversificat pe toate gusturile.
              Pensiunea Cluj, clasificata 3 stele, este situata intr-o zona buna a orasului Cluj-Napoca, usor accesibila spre centru si toate celelalte atractii turistice.Are un aer rustic si original, unde oaspetii se pot relaxa in zilele de concediu sau de vacanta.
              Pensiunea Mellis Cluj are cazare pentru tine la cele mai bune tarife.Pensiunea vine in intampinarea clientilor cu o oferta de servicii pe masura asteptarii lor: cablu, TV, internet si loc de odihna pentru siesta, relaxare in toate camerele modern mobilate si baile bine utilate.

Tagged: ,

2 comentarii:

  1. Am fost si mi-a placut, nimic mai mult :), recomand pt curiosi

    RăspundețiȘtergere
  2. Cluj-Napoca este un oras vechi, lucru care se vede si dupa cladirile pe care le are. Strazile stramte aparute acum foarte multi ani ingreuneaza in prezent circulatia unui oras aflat in continua dezvoltare, care in viitor se va extinde foarte mult. Oamenii care viziteaza orasul sunt multumiti de ceea ce vad si spun ca vor reveni. Nu am fost inca la Cluj, dar nu se stie niciodata.

    RăspundețiȘtergere

Voi ce credeti despre asta ?