luni, 11 iunie 2012

            Litoralul romanesc este una din alegerile turistilor din intreaga lume. Are statiuni cochete si deosebite, plaje cu nisip fin si multe obiective de vizitat. Statiunea Saturn este una din cele mai vizitate locuri de pe tot litoralul.
             Hotel Cleopatra Saturn este o locatie care isi asteapta oaspetii cu camere, dotari si servicii conforme cu standardul hotelier de patru stele. Este situat pe plaja din Saturn, perpendicular cu tarmul, deci, indiferent de camera, veti avea marea la picioarele voastre.
             In toate camerele, avem dotari de cea mai buna calitate: aer conditionat, TV cu cablu, acces la internet, minibar, uscator de par, acces pe baza de cartele.In apartamente sunt aceleasi dotari ca si in camerele duble dar cu unele facilitati in plus: living cu canapea, fotolii si masuta, dormitor cu o suprafata generoasa, balcoane cu sezlonguri si masute. Dispunem de un restaurant de patru stele in care turistii pot servi masa in sistem bufet suedez sau a la carte. Ca distractie Hotel Cleopatra Saturn are un Aqua Park Cleopatra, al doilea ca marime de pe litoral, dotat cu piscine pentru adulti si copii, tobogan cu apa, jacuzzi, sezlonguri si umbrelute.
               Avem si o sala de conferinte moderna, cu sistem de sonorizare si ecran de proiectare, iar pentru relaxare, un centru SPA, iar pentru copii, loc de joaca special amenajat.

Tagged: , , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?