marți, 5 iunie 2012

           Pentru a petrece un sejur de vis pe litoralul romanesc, statiunea Mamaia este alegerea potrivita. Una dintre cele mai superbe locatii este Hotel Majestic Mamaia. Acesta este situat la doar 50 de metri de plaja si are 241 de camere, 13 apartamente si 8 garsoniere, toate dotate conform standardului de 3 stele turistice. Hotelul are camere duble care sunt de 2 tipuri: camera dubla twin cu 2 paturi separate sau camera dubla matrimoniala cu pat dublu matrimonia. Ambele feluri sunt potrivite pentru o singura persoana cat si pentru 2 persoane sau o familie.
            In toate aceste camere sunt dotari de cea mai buna calitate: TV, telefon, aer conditionat, minibar, baie cu dus si balcon. Hotelul nostru dispune de 3 restaurante in care turistii pot servi masa: restaurant Majestic, restaurant cu specific pescaresc si restaurant " protap " care are ca specialitate gratarul. In restaurantul majestic, micul dejun si pranzul se servesc in sistem bufet, cina fiind asigurata in regim a la carte. Pentru distractia clientilor nostri, punem la dispozitia lor 2 piescine exterioare, una pentru adulti si una pentru copii, dar si o echipa de animatori, pentru exercitii de fitness si aerobic.
            Alte servicii pe care le ofera Hotelul Majestic din Mamaia: program artistic pe terasa, pastrare valori, parcare auto, camera de bagaje, internet Wi-Fi in hol, jocuri (sah,table,rummy). Va asteptam cu drag !

Tagged: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?