duminică, 17 iunie 2012

           Poate l-ati uitat pe Tony Ray dar el nu va uitat pe voi, asa ca a scos o piesa nou nouta. Piesa se numeste MIAMI si este facuta special pentru zilele de vara insorite, in care voi, va distrati pe plajele de la Mamaia, Costinesti sau pe unde va mai petreceti voi weekend-ul.
            Acum ceva timp, aceasta piesa a aparut pe marele nostru internet sub o alta forma, alta structura, dar acum a aparut varianta finala asa ca va puteti bucura de ea, pe plaja sau in cluburile in care va distrati voi. Dj care au ascultat aceasta piesa, au inceput deja sa o puna prin cluburile unde profezeaza acestia. Acum la moda este sa ai intr-o piesa o voce feminina dar si una masculina, asta a facut si Tony Ray, incercand sa fie in pas cu moda si cu stilul abordat de cea mai mare parte dintre artistii in voga anul acesta.
             Un exemplu foarte bun este si piesa ce urmeaza sa apara a lui Dj LLP. Dj-ul de la Dance FM vrea sa scoate in zilele ce urmeaza o piesa care zic eu, " o sa rupa tot " . Deci momentan nu avem ce face, decat sa asteptam ziua cea mare in care Paul va lansa piesa. Pana atunci eu va pun la dispozitie piesa lui Tony Ray impreuna cu Emma si Mr. Funky !



Descarca Piesa !

Tagged: , , , , , , , , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?