duminică, 17 iunie 2012

            Pentru o vacanta de vis, puteti alege acum si insoritul litoral din Turcia 2012. Aici gasiti mai multe oferte in diferite statiuni, toate exotice si cu un potential de distractie deosebit. Turcia are statiuni ca: Antalya, Bodrum, Marmaris, Kusadari, Nevsehir sau Istambul.
             Prin ViaRomania, agentie de turism de prestigiu si care a multumit toti clientii care i-au trecut pragul, puteti alege oferte in hotelurile din Turcia, din cele mai variate. Acestea sunt in regim turistic de la o stea pana la cinci stele, cu durata de cazare de la 3 nopti la 14 nopti. Pentru a ajunge, puteti opta pentru transport: individual, cu autocarul sau cu avionul. Toate plecarile sunt din Bucuresti. Iata si unele din hotelurile pe care le puteti alege:
              Pigale Beach Resort Kusadari (3 stele), Hotel Sozer Kusadari (3 stele), Atiuc Hotel Kusadari (4 stele). Toate locatiile in care alegeti sa stati, sunt la cele mai bune standarde de calitate, cu camere duble, cu baie proprie cu aer conditionat, TV, internet, servicii de curierat si corespondenta, parcare gratuita pentru oaspeti si multe alte facilitati.

Tagged: , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?