duminică, 1 iulie 2012Astazi avem un invitat foarte special la noi pe blog. Un Dj foarte telentat care vrea sa ne arate ce poate si ca stie ce vrea sa faca cu viata lui. Ca si multi dintre voi, care sunteti la inceput de drum si vreti sa fiti promovati pe oriunde este posibil. El a trimis un set foarte special. Cu un ritm energic si zic eu chiar ar merita sa mixeze oriunde si-a propus el.
El ne-a spus povestea lui si sper sa o intelegeti si voi la fel cum am inteleso eu:

" La varsta de 12 ani am deschis pentru prima data Virtual Dj . Nu stiam sa il folosesc si nu aveam pe nimeni sa ma ajute . Dupa ce am invatat cate ceva despre acest program am inceput sa mixez in gluma . La 14 ani mi-a zis un prieten despre un alt program : Traktor ...si acum mixez tot in acest program si am realizat ca asta imi place sa fac ... Nu a durat mult timp si am primit de ziua mea un traktor kontrol s2 pe care il folosesc si acum. "

Astept parerile voastre despre setul lui Dj Kenzi. Cu siguranta va va multumi daca aveti de gand sa il sustineti. O Duminica cat mai frumoasa sa aveti si plina de distractie !!
Reacții:

Tagged: , , , , , , , ,

4 comentarii:

  1. Le are ma!!!:D Suna bine...iam zis sa faca ceva mai special cu umpik de vioara si pian...Voi ce ziceti?Ar suna bine?

    RăspundețiȘtergere
  2. In urmatorul mix o sa incerc sa pun cat mai multe piese cu vioara si pian

    RăspundețiȘtergere
  3. Pfuuu...Astept cu neradare:X:X:X Bafta in Continuare :D

    RăspundețiȘtergere

Voi ce credeti despre asta ?