miercuri, 11 iulie 2012

           Daca iti plac desenele animate cu Scooby Doo sigur vei fi incantat si de jocurile pe calculator cu acelasi personaj. Scooby Doo este un catel cu o mare pofta de mancare, cu pofta de joaca dar si cu mare frica de fantome si de tot ce tine de mister si intuneric.
           Te poti juca cu Scooby Doo in toate aventurile posibile si imposibile la care el participa din plin. Jocuri cu Scooby Doo sunt: In castelul bantuit, pe nava piratilor prosti, in pestera infricosatoare, in aventurile pe raul rapid, in piramidele bantuite, la cursa cu obstacole si in evadarea din Coolsonian. Aici vei gasi mereu alte si alte feluri de a te distra impreuna cu jocuri Scooby Doo: cea mai tare saritura a lui Scooby, Scooby face un sandwich urias, se plimba cu roaba, il poti imbraca asa cum vrei, cu cat mai haios cu atat mai amuzant pentru tine.
            Cum vacanta abia a inceput, in toate jocurile cu Scooby Doo vei gasi distractia pentru zilele tale libere. Acest catel vesel si hazliu te va ajuta cu poznele lui sa treci peste lungile seri de vara mai distractiv si mai aventuros. Copiii vor fi cei mai incantati de aceste jocuri colorate si interactive care le vor anima imaginatia.

Tagged: , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?