marți, 21 august 2012

            Fetele de la videochat aduc in tara gramezi de bani, acest fapt e sigur de aceea am numit-o o afacere profitabila. Tot mai des intalnim prin ziare sau pe site-uri anunturi referitoare la angajari videochat, studio-uri legale sau mai putin legale angajeaza tineri ( fete baieti cupluri ) pentru activitatea de videochat. trebuie sa stiti ca aceasta activitate a fost reglementata de statul roman inca din anul 2002 deci este perfect legal sa faceti videochat.


            Activitatea de videochat implica foarte putin efort, predomina discutia pe site-urile de profil, de aceea trebuie sa stiti bine engleza daca vreti sa reusiti in acest domeniu. De asemenea tinuta este foarte importanta, ceva nou zi de zi va starni curiozitatea membrilor si automat vei castiga mai multi banuti, pozele la fel foarte importante, apeleaza la studio-uri care iti pot oferi o sedinta foto profesionala. Cat despre salariu modelele primesc in private un pret intre 1.99$ si 6$ pe minut, din acesta ele primesc un comision care se invarte intre 50 si 80%.

             Noi o sa va prezentam astazi un studio videochat care respecta legile statului, si care detine o echipa tanara, experta si serioasa in domeniu, pe deasupra ofera si un bun comision de 60 - 80% si alte bonusuri substantiale, este vorba deste ModeleVideochat.com un site care ne-a sarit in ochii mai ales pentru designul placut al site-ului si seriozitatea de care au dat dovada managerii studioului. Dupa o scurta conversati am inteles exact cum merg treburile, si nu merg rau deloc. Cerintele de angajare ale acestui studio sunt: varsta minima implinita de 18 ani, cunostinte medii de limba engleza si un aspect placut. Daca doriti sa lucrati in activitatea de videochat va recomand cu caldura www.ModeleVideochat.com

Tagged: , , , ,

Un comentariu:

Voi ce credeti despre asta ?