marți, 7 august 2012

              Dupa cum se pare, toti am avut de infruntat o mare problema si anume : ACTA. Am avut norocul putem spune ca cei din UE sa nu accepte aceasta lege. Ce pateam insa daca era aplicata ? Simplu. Tot ce inseamna muzica download, filme online, download filme, utorrent si asa mai departe trebuia sa dispara. Asta e ; sper norocul nostru am trecut cu bine si peste acest lucru. Acum putem foarte usor sa ne uitam cat de mult dorim la un film online.
             
              O sa discutam in aceasta zi de filmele online puse gratuit la dispozitia voastra. Un site de  Filme Online contine de cele mai multe ori filme cu posibilitatea de a va uita online, gratis, fara a fi nevoie de download. Nu stiu cati dintre noi au o viteza mare de download ca sa descarce filmul, dar filmele online au fost create foarte bine. Si mai ales ce facem atunci cand descarcam filmul si ne dam seama ca nu ne place filmul. Ok ne-am uitat la trailer ni s-a parut ca este ok insa ne-am inselat ; trebuie sa asteptam iar download la alt film. Nu e deloc ok deasta va recomand filmele puse online.
             
               Mi s-a intamplat de multe ori sa vreau sa ma uit la un film online, aveam si eu un moment liber din viata sa spun asa, in ziua respectiva m-am enervat foarte tare pentru ca am scris simplu pe google : Filme Online Subtitrate, mi-a dat o lista mare de site-uri, iar eu am ales unul care mi-a placut. Avea un design exceptional, o multime de filme si multe alte chestii foarte interesante. Am selectat categoria, m-am uitat la un trailer, totul bine si frumos pana cand am dat play. Din acel moment peste 5 pop-up de reclame, bannere si etc mi-au aparut in fata ochilor. Ok ! Nici o problema, am inceput sa inchid din ele. Am dat iar play si din nou acele reclame. Nu reuseam deloc sa vizionez acel film. Asa ca m-am hotarat sa nu ma mai uit deloc la nici un film si sa imi continui lucru, fara pauza si fara nimic alt ceva. Povestind cu alte persoane toate aceste chestii, ei s-au amuzat bineinteles , insa eu parca nu intelegeam nimic din ce spun. Dupa ce mi-au explicat ei mai multe treburi, mi-au recomandat un site bestfilme.net si de atunci totul s-a schimbat in bine pot zice.Intrand pe acel site, totul mi se parea foarte usor. Navigatia, categoriile, absolut tot. A venit momentul sa dau click pe play si SURPRIZA " Filmul a pornit in 5 secunde " si am putut sa ma uit linistit la acel film. Eu unul chiar am recomandat acel site si la prietenii mei. Esti multumit si tu de acest site ? Atunci recomanda-l impreuna cu noi. Vizionare Placuta !

Reacții:

Tagged: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?