duminică, 30 septembrie 2012

            Alexandra Stan se lauda peste tot cu noul ei single, pe la radio, TV, emisiuni si pe pagina ei oficiala de facebook. Nu o luati in nume de rau pentru ca am zis " se lauda " se lauda pentru ca are cu ce, noul single este unul foarte ritmat si foarte special.
             Dupa succesul urias castigat de Alexandra Stan cu piesa " Lemonade " ea vine cu o piesa care se numeste " Cliche (Hush Hush) " nu va ganditi la piesa lui Nicole Scherzinger este o piesa frumoasa si originala ca toate piesele care le-a scos pana acum. Piesa " Lemonade " a Alexandrei Stan a avut parte de foarte multe remixuri dar si foarte multe variante de extended mix care zic eu au intrecut piesa originala. Sper sa va placa si acest nou single " Cliche (Hush Hush) " pentru ca este o piesa deosebita si foarte incantatoare la fel ca si interpreta !
            Mai jos puteti asculta piesa Alexandrei Stan si sa ii lasati o parere despre noul ei single. In urmatoarele ore veti primi si alte piese noi care va vor incanta urechile ! Pana atunci ascultati noul single al Alexandrei Stan !!

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,

Un comentariu:

Voi ce credeti despre asta ?