miercuri, 26 septembrie 2012

            Piata imobiliara a inceput sa miste cat de cat si apar santiere la fiecare pas. Dar un santier in ziua de azi nu e lucru usor cu toate ca au aparut unelte performante, materiale de constructii de cea mai buna calitate, firme de constructii care se pot ocupa in locul tau de toate acestea.
             Dar daca vrei sa respecti legea si daca vrei o lucrare de calitate exceptionala, trebuie sa apelezi la servicii de dirigentie de santier. Ce face un diriginte de santier ? Acesta este o persoana ce verifica permanent calitatea materialelor si produselor folosite pe un santier de constructii, precum si urmareste si verifica executia corecta a lucrarilor. Dirigentia de santier se refera la: constructii civile si industriale, lucrari de instalatii aferente constructiilor: electrice, sanitare, gaze sau termoventilatii, urmarirea lucrarilor pe toate etapele realizarii constructiei, consiliere tehnica de proiect si faze de executie sau realizarea cartii tehnice a constructiei. Asa ca, daca aveti o lucrare in desfasurare sau abia incepeti apelati cu incredere la servicii de dirigentie de santier !

Tagged: ,

Un comentariu:

  1. Santiere sunt dar preturile cred pe zi de trece din ce in ce mai mult si la materiale si la pamant. Desi culmea e criza.

    RăspundețiȘtergere

Voi ce credeti despre asta ?