duminică, 7 octombrie 2012

            Jocurile online sunt acele jocuri care se pot juca direct in browser. Jocuri online gasesti pe tot internetul.Restul de jocuri sunt acele jocuri care trebuiesc cumparate, instalate, ocupa mult spatiu si necesita resurse multe pentru a rula.
            Spus mai pe scurt, un joc online este un joc care se joaca pe internet in aproape orice browser si fara a fi descarcat si instalat pe computer, internetul fiind reteaua globala de calculatoare. Exista tot felul de servere care gazduiesc astfel de jocuri la care se conecteaza jucatorii pentru a le putea juca. Exemplu noi gazduim peste 14.000 de jocuri flash pe care dumneavoastra le jucati online, cand intrati pe site-ul se numeste ca va conectati la serverul nostru. Odata cu expansiunea si dezvoltarea retelei globale de internet, jocurile online au devenit tot mai preferate. Jocurile online pot varia de la jocuri bazate pe un text simplu la jocuri care incorporeaza elemente grafice complexe si lumi virtuale populate de mai multi jucatori simultan. Jocurile online sunt gratuite si le poate juca oricine indiferent de varsta, nu trebuie sa le cumperi sau sa le instalezi precum restul jocurilor. Cand esti plictisit si/sau cand vrei sa treaca timpul mai repede, jocurile online sunt solutia. In plus cand esti stresat jocurile au capacitatea de a te elibera de stres prin simplul fapt ca te distrag de la probleme si iti creaza o stare de bine. Dar nu trebuie sa exagerezi cu statul in fata calculatorului, daca petreci zilnic ore in sir pe scaun in fata calculatorului, acest lucru nu ajuta la dezvoltarea fizica dar si psihica, este adevarat ca unele jocuri de inteligenta iti dezvolta legaturile si interactiunile pe care creierul le face dar se stie ca ce e mult strica, te joci jocuri online pentru a invinge plictiseala si nu sa faci din asta un stil de viata.
              Jocurile online iti consuma exact atat timp cat vrei sa le aloci. Chiar daca ai gasit jocul ideal pentru tine si depasirea unui anumit nivel iti incearca ambitia, ai toate sansele sa reusesti si maine cand vei fi mai odihnit. Daca vorbim de jocurile interactive, stii ca sutele de parteneri disponibili vor fi acolo si dupa ce faci o pauza, , si dupa o saptamana. Jocul tau preferat este acolo cand ai chef de el fara a consuma bani, nervi, iar cel mai important, tot timpul tau.

Tagged: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?