duminică, 20 ianuarie 2013

             Astazi o sa discutam putin despre un subiect destul de interesant legat de blog-uri generale, modalitatea de promovare si optimizare a unui site folosind un blog general. Multi webmasteri apeleaza la bloggeri pentru a-si optimiza site-urile si de a le promova in motoarele de cautare cum ar fi google.ro. Este probabil cea mai buna metoda de a castiga pozitii in fata celorlaltor site-uri, cu ajutorul unui blog general, cu articole unice si continut unic, mai precis cu ajutorul advertorialelor, sau cum se zice mai nou articole sponsorizate.


             Achizitionarea de articole sponsorizate pe site-urile/ blog-uri generale are un impact foarte un in google pentru ca ajuta extrem de mult in pozitionarea unui cuvant cheie. De asemenea ajuta si la un transfer de pagerank mult mai bun, fata de ce faceati inainte cu directoarele web. Sunt destul de ok si inscrierile in directoare web, insa nici o metoda de optimziare nu se compara cu advertoriale pe blog-urile generale. Desigur puteti lua si link-uri catre site-ul dumneavoastra, aceasta metoda putem spune ca este mult mai buna, daca link-ul catre site-ul dumneavoastra se afla pe toate paginile.

           
               Un blog foarte bun pe care vi-l recomand pentru un continut de calitate, cu un design destul de simplu si interesant, avand un PR 4 si o vechime destul de buna in google in reprezinta site-ul Valentin Blog . Pe acest site puteti gasi articole unice de calitate,legate de seo, dar si articole generaliste cum ar fi retete pentru bucatarie, culinare, si stiri interesante in viata de zi cu zi.



              Va invit in continuare sa accesati site-ul http://www.val33ntyn.info/ pentru cele mai bune informatii legate de seo, dar si un blog personal si general prin care va puteti face promovarea catre site-urile voastra intr-un mod foarte bun, dar si ieftin.

Tagged: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?