duminică, 28 aprilie 2013

               Laura Toc o noua speranta pentru muzica romaneasca si o voce care face cinste Bacaului. E diferita de celelalte aspirante la titlul de interprete,ea are bun simt si o modestie iesita din comun in zilele noastre. A fost descoperita cumva de doamna invatatoare care a indrumat-o spre Scoala Populara de Arte, la doamna profesoara Marinela Potarniche.
               Doamna profesoara a decis ca Laura are o voce deosebita si trebuie sa inceapa ore de canto cu ea.Acum este deja de un an efectiv eleva a Scolii Populare de Arte din Bacau, la clasa de canto-muzica usoara coordonata de doamna profesoara Marinela Potarniche. Are inca si acum emotii cand urca pe scena si cauta sa abordeze piese ale unor voci superbe, care din pacate au parasit scena vietii mult prea devreme: Madalina Manole si Laura Stoica. A participat la preselectiile de la ''Mamaia Copiilor'' sau ''Cerbul de Aur Junior'' dar inceputul ei a fost de fapt chiar in localitatea ei, Bacau. A luat deja trofeul ''Mica Printesa'', locul 2 in cadrul''Trofeului Junior'' - Zilele Bacaului sau premiul 1 la categoria ''avansati'' in festivalul ''Galbena Gutuie'' Bacau. Dar toate astea mai mult au ambitionat-o si nu a fost luata de valul succesului de moment. Are doar 16 ani dar e foarte matura, modesta si cu piciorele pe pamant, este mult peste media colegilor ei la capitolul bun simt si raspundere. Asta o face sa se mai gandeasca inainte de a participa la concursuri de anvergura mai mare ca: ''X Factor'' sau ''Vocea Romaniei''. Cand vine vorba de muzica are timp intotdeauna si daca nu are isi face, muzica e o parte importanta din viata Laurei Toc. Cei care ii sunt alaturi sunt parintii,profesorii si prietenii ei. Ea se increde in parerea lor atunci cand are nevoie sa fie incurajata sau impulsionata. Pentru concursuri isi alege piese grele care ii solicita mult vocea dar ii si arata calitatile deosebite de artista in devenire.munceste mult pentru tot ceea ce isi propune si iata ca una din reusite a adus-o mai aproape de un vis, va participa la Romanian Top Hits si asta datorita faptului ca a castigat premiul din cadrul ''Trofeului Junior-zilele Bacaului''.
                 Laura Toc, vom mai auzi de aceasta voce cu siguranta.Una din spusele ei zice totul despre caracterul ei :''Muzica m-a invatat ca nu-s mai presus decat altii''.

 Radio Click Romania o promoveaza pe Laura Toc

Tagged: , , , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?