marți, 9 martie 2021



De cate ori nu te-ai gasit in situatia in care tu voiai specific o anumita data si ora pentru o coafura sofisticata, sau pentru un make-up iesit din tipare? Dar cine sa ti-l ofere daca toate saloanele de care stiai tu, te-au refuzat pe motiv ca sunt ocupati si de abia peste o saptamana au loc? Acum poti accesa Stailer.ro si cu doar cateva click-uri afli lista saloanelor care sa te primeasca fix cand vrei tu.

Simplu, rapid, gratuit. Trei cuvinte ce definesc Stailer.

Traim vremuri in care rapiditatea, eficienta si gestionarea corecta a timpului pot face diferenta in viata ta. De asta au aparut diverse aplicatii care fac viata mai usoara, plata facturilor se realizeaza acum online si practic cu ajutorul internetului rezolvi mai toate astazi. Acceseaza platforma Stailer, foloseste motorul si filtrele disponibile si ca prin magie, cu minimum de efort, saloanele disponibile iti sunt afisate. Indiferent ca esti femeie sau barbat, serviciile de hair&beauty sunt acum esentiale oricui. In functie de serviciul dorit, data, ora si locatie, vei primi doar ce te intereseaza. Stailer este ca o scurtatura mult asteptata in domeniul styling-ului, facand calea dintre client si stilist mult mai accesibila, la indemana si o solutie rapida - vezi si aici mai multe informatii.

Daca esti in cautarea unui pensat la salon pentru femei, trebuie sa stii ca saloanele din universul Stailer, sunt momentan cele din Oradea, Iasi, Timisoara si Cluj Napoca, insa se va extinde rapid. Chiar si cand ai o urgenta, ai toate sansele sa gasesti si in urmatoarele ore un salon care sa te primeasca.

Stailer este benefic atat pentru clienti, cat si pentru antreprenori

Pe langa faptul ca tu iti gestionezi oricand vrei programarile, le poti anula tot oricand si nu se percep niciun fel de taxe. Stailer iti trimite daca iti doresti chiar si remindere ale programarilor pentru ca tu sa fii mereu punctual. Iar daca pentru orice motiv un stilist nu te mai poate primi, vei fi contactat din timp ca sa poti alege alt salon.

Atat clientii cat si stilistii si administratorii au numeroase beneficii cand trec pe Stailer. Echipa lor de suport, iti ofera tutorialele necesare si strategii de dezvoltare odata ce decizi sa iti listezi afacerea aici. Te ajuta sa iti maximizezi castigurile, agenda ta fiind mai plina ca niciodata. Te poti face mult mai vizibil in mediul online, mai ales ca poti sa detaliezi serviciile tale incluzand poze cu cele mai bune lucrari din salon. Ei iti ofera tot ce ai nevoie pentru o afacere de succes, incluzand cunostinte si indrumarea necesara in inceperea carierei. Calendarul special de care beneficiezi, este conceput special pentru a te ajuta atat pe tine cat si pe clienti pentru o mai buna si mai simpla experienta pentru ambele parti.

Stailer vine cu o multime de avantaje pentru toata lumea, deci trebuie sa intri pe site ca sa te convingi de acestea. Odata ce treci la mediul online, metodele traditionale vor deveni cu siguranta de domeniul trecutului.

Scrie-le pe support@stailer.ro pentru a afla mai multe detalii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?