luni, 28 iunie 2021



Vrei să faci o schimbare cu privire la aspectul fizic. Este o dorință care apare deseori în mintea oamenilor, pentru că astfel de schimbări ne fac să ne simțim mai bine și să căpătăm un nou grad de încredere în forțele proprii. Totuși, de ce de multe ori iese un fiasco după o astfel de schimbare radicală pentru care mulți optează? Pentru că nu aleg cu atenție unde și la cine merg pentru acestea și rezultatele sunt opuse de ceea ce voiau. Mai rău este atunci când încep să facă toate acestea acasă.

Atunci când pui mâna pe foarfecă acasă și începi să îți tai părul, să știi că niciodată nu va ieși ceva bine și se va sfârși cu lacrimi. La fel este și atunci când aplici singur o vopsea în păr sau când te decolorezi și stai prea mult cu decolorantul în păr și drama este aproape. Probabil știi cum se sfârșesc aceste activități și ar fi bine să le eviți. Alege să mergi la salon pentru astfel de schimbări, pentru că acum este mai simplu să îți alegi stilistul potrivit cu ajutorul platformei Stailer.

Criterii de alegere a stilistului potrivit 

Mergi la salon ori de câte ori vrei să ai parte de schimbări de care să te bucuri cu adevărat, deoarece acolo vei găsi o persoană cu experiență, care a urmat cursuri în acest sens. Chiar și bărbații trebuie să facă aceste alegeri cât mai atent, pentru că și o freză sau o barbă tunsă prea mult poate schimba negativ fizionomia. Deci dacă ești interesat de un aranjat barba la MM Boutique Salon sau de orice alt serviciu din sfera hair and beauty la saloanele din orașul tău, alege Stailer.

Platforma îți poate arăta toate informațiile de care ești interesat, astfel încât să faci alegerea în urma unor criterii după care să te ghidezi. Poți să te programezi la salon acolo unde este potrivit pentru tine cu Stailer pentru că primești toate informațiile de care ești interesat, precum:

-       Stilistul: trebuie să știi de înainte cine este persoana pe mâna căreia te lași să îți tundă părul sau să îți facă manichiura. O primă impresie nu strică niciodată și uneori instinctul te poate scoate din situații neplăcute sau te poate face să le eviți.

-       Salonul la care activează stilistul: este important să vezi cum arată salonul la care vei merge pentru că astfel îți poți face o primă impresie. Un loc aranjat, îngrijit și aspectuos cu siguranță va avea mai multe puncte în fața ta în detrimentul unui salon care are gresie lipsă pe pereți.

-       Lista de prețuri: este important să știi de înainte cât te va costa serviciul pentru care optezi, astfel încât să nu ai o surpriză neplăcută la final. Poți să vezi si aici informații cu privire la acest aspect.

-       Timp de lucru: oamenii nu beneficiază de atât de mult timp pe cât își doresc, deci cât durează realizarea serviciului poate avea o influență majoră în această alegere.

Toate acestea, alături de multe alte informații poți vedea pentru fiecare serviciu sau stilist în parte, înainte să te programezi online și gratuit la salon cu ajutorul Stailer. Alege și tu să cunoști tot ce te interesează înainte de a face o alegere. Alege Stailer!

Contact:

support@stailer.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?