joi, 10 martie 2022

Stailer


Deși avem o dependență cronică de telefoanele noastre, cert este că ne sunt de mare ajutor. Practic în ele ne ținem o mare parte din viața noastră. Amintiri, numerele persoanelor dragi, conturile noastre de social media, informații, fișiere și documente importante, muzica preferată, carduri bancare. Pe lângă acestea sunt nelipsite și aplicațiile, ce ne ajută zilnic să îndeplinim anumite taskuri sau să fim mai organizați.

Dar cu siguranță din telefonul tău lipsește o aplicație pe care e musai să o ai. Incearca aplicatia Stailer, pe care o găsești în Magazin Play, App Store sau App Gallery. Este metoda nouă, simplă, rapidă și gratuită de a te programa la saloane de înfrumusețare din oraș. Mai jos afli de ce merită să ocupe loc de cinste printre aplicațiile tale favorite.


Stailer îți oferă numai avantaje


Pe lângă faptul că Stailer este gratuit de instalat și utilizat, iată ce avantaje mai ai:


  • Uită complet de sunatul către saloane, acum atât programările, cât și anulările le faci online din contul tău. Nu numai că metoda veche este consumatoare de timp, dar și obosești după ce suni la vreo 5 saloane și niciunul nu are loc când vrei tu. Nu mai bine îl lași pe Stailer să le caute pentru tine?

  • Cu o platformă intuitivă ce poate fi folosită atât de femei, cât și de bărbați, este acum mult mai simplu și chiar îți cresc șansele de a găsi un loc liber exact când ai nevoie. Selectezi în filtrele de căutare orașul, serviciul dorit, genul, data și ora. Apoi cu un click primești lista cu disponibilități. Detalii extra aici.

  • Acum poți alege ce îți place, nu ce a mai rămas disponibil. Poate telefonic găsești un loc la un salon, dar nu înseamnă că îți place neapărat cum arată locația sau poate plătești mai mult decât ți-ai dori. Acum nu mai e cazul să îți faci astfel de griji, fiindcă ai mai mult control asupra alegerii. Fiecare salon înscris pe Stailer are poze din locație și cu alte lucrări realizate acolo, recenzii ale clienților, lista cu prețuri și durata serviciilor, inclusiv locația prin Google Maps. Astfel scad șansele de a fi dezamăgit/ă.

  • Pentru o programare telefonică dis-de-dimineață trebuie să aștepți să se deschidă saloanele ca să poți suna. Dar cu Stailer te poți programa oricând, chiar și cu o seară înainte, iar a doua zi stilistul va găsi locul ocupat în agenda sa. 


Propria ta agendă de programări la saloane, la îndemână


Agenda ta actuală în care ai planificate întâlniri importante, programări la doctori sau pentru alte servicii, zile de naștere sau alte ocazii speciale n-ar mai trebui încărcată și cu programările la saloane. Așa că aplicația Stailer va fi agenda ta separată de toate acestea și este ușor să gestionezi programările în ea. Poți revedea saloanele la care ai fost și poți inclusiv seta remindere ca să nu uiți niciodată de programările tale. 


Stailer este fără doar și poate o aplicație ce nu ar trebui să lipsească din telefonul nimănui. Descoperă mai multe din pagina oficială stailer.ro.


Contact:


support@stailer.ro


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?