sâmbătă, 7 iulie 2012

            Vibe FM are numai dj de succes iar Vali Barbulescu este unul dintre ei. Dupa succesul inregistrat cu piesa Adicted si cu emisiunea cu acelasi nume el a decis sa mai scoata inca o piesa foarte frumoasa.
             Piesa cea noua a lui Vali Barbulescu se numeste SpotLight si este o piesa super tare care te face sa o asculti continuu doar pentru a fi fericit. Cand asculti aceasta piesa esti fericit ca inca un artist a reusit sa rupa barierele si sa scoata inca o piesa foarte frumoasa. Eu chiar as vrea sa apara mult mai multe piese de acest gen, iar dj-ii din ziua de astazi sa nu mai puna aceste piese " manelistice" de care eu unul m-am saturat si sunt sigur ca si voi. Nu vreau sa dau exemple de piese " menelistice " pentru ca le stiti cu siguranta si nu vreau sa se supere alti artisti care citesc blogul meu.
              Mai jos aveti un link de youtube si unul de download pe care sper sa il folositi pentru a descarca piesa si pentru a o asculta la nevoie. Sper sa mai auzim de Vali Barbulescu si la Liberty Parade 2012 si la cat mai multe evenimente !!



Descarca Piesa !

Tagged: , , , , , , , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?