luni, 28 ianuarie 2013

             Turismul este principalul domeniu economic care a ridicat enorm de mult Bulgaria pe parcursul ultimilor ani. Fiind considerata una dintre cele mai frumoase tari de pe intregul continent european, Bulgaria se bucura atat de plaje insorite, cu nisip fin si fierbinte, cat si de varfuri de munti acoperite cu zapada, cele din urma reprezentand o adevarata placere atat pentru schiorii profesionisti cat si pentru cei amatori. Desi este o tara de dimensiuni reduse, Bulgaria este extrem de bogata in ceea ce priveste cultura antica, iar localnicii prietenosi si sociabili aduc aminte de ospitalitatea de moda veche ce era, candva, de gasit oriunde.

             Fiind situata in sud-estul Europei, in peninsula Balcanica, pe parcursul ultimilor 10 ani Bulgaria a evoluat enorm mai ales in ceea ce priveste serviciile cu caracter turistic. Desi poate parea putin exagerat, putem considera ca, in ziua de astazi, Bulgaria este cel putin la fel de populara precum vecinii Grecia si Turcia, chiar daca vorbim strict de domeniul initulat turism. Publicitatea pozitiva de care Bulgaria se bucura este datorata in special plajelor cu nisip fin de pe malul Marii Negre, conditiilor de schi oferite (toate statiunile aflandu-se la standard european), si caracterului prietenos si sociabil al localnicilor, dornici sa ajute pe oricine se afla in dificultate. Cele mai ieftine oferte Bulgaria 2013 se pot rezerva in perioada ianuarie – martie cand este activ programul de reduceri “early booking”.
              Nisipurile de Aur (sau Zlatni Piasaci in limba nativa) reprezinta una dintre cele mai frumoase si mai populare statiuni litorale din Bulgaria. Devenind faimoasa in special pentru izvoarele sale minerale si pentru centrele de recuperare cu caracter balneoclimateric, Nisipurile de Aur a devenit una dintre cele mai cautate si solicitate statiuni in acest sens. Bucurandu-se de nu mai putin de 4 km de plaja aurie, despre Nisipurile de Aur putem spune ca este una dintre statiunile care intr-adevar isi merita numele. Fiind situata la numai 18 km de localitatea Varna, statiunea este amplasata chiar la baza dealurilor impadurite din Parcul National Zlatni Piasaci (unul dintre cele mai vechi din tara in acest sens si renumit in intreaga lume pentru paleta vegetala si animala extrem de diversificata).Despre Nisipurile de Aur putem spune ca contine numeroase hoteluri all-inclusive, cu conditii de cazare absolut excelente. Daca restaurantele tranditionale sau faleza absolut incantatoare sunt cumva potrivite unei familii cu copii, de mentionat este si faptul ca viata de noapte este dinamica si distractiva, mai mult decat perfecta pentru tinerii dornici de muzica si dans. Prin numeroasele posibilitati de divertisment, statiunea bulgara ofera unui turist toate facilitatile necesare pentru un sejur ideal!
              Indiferent ca doresti hoteluri luxoase la preturi decente, ca esti pasionat de istorie si vrei sa vizitezi numeroase obiective turistice in acest sens, ca iti plac sporturile (indiferent ca vorbim de cele nautice sau de cele terestre) sau ca esti adeptul drumetiilor si al plimbarilor pe malul marii, statiunea Nisipurile de Aur iti ofera toate posibilitatile in acest sens. In principal, datorita serviciilor extrem de diversificate si a personalului foarte atent, turistii se declara incantati de sejurul petrecut in aceasta statiune. O astfel de experienta trebuie traita cel putin o data in viata, mai ales in cazul in care Bulgaria chiar este una dintre tarile despre care se poate spune ca are multe de oferit.

Tagged:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?