duminică, 20 ianuarie 2013

             Promovarea in motorul de cautare google, are multe influente atunci cand dorim sa lansam pe piata un anumit produs. O metoda foarte buna de a promovare un produs pe piata este sa creati un magazin online, pentru a putea vinde produsul mult mai usor decat ( de exemplu, cand apelati la site-urile de anunturi online ). Daca aveti de exemplu un magazin de ochelari 3d, promovarea se va face pe cuvintele cheie ochelari 3d, pentru ca lumea asta cauta, asta doreste sa cumpere ochelari 3d, si bineinteles ca nu va scrie placinte si sa ii dea ochelari 3d.


             Pe internet sunt tot felul de indivizi care spun ca fac optimizare seo, va ajuta la ridicarea cuvintelor cheie in 48 de ore, o saptamana si multe altele. Trebuie sa retineti ca acest lucru este imposibil, pentru ca promovarea in google se face in timp cu ajutorul unor factori pe care multi dintre voi nu o cunosc.


             Nu se folosesc programele automate cum ar fi comentariile dofollow, inscrierea in directoare sau chestiile de genul, ci pur si simplu totul se face online, manual, cu ajutorul unei minti sclipitoare puteti sa va ridicati in google foarte mult.


             Inscrierea in directoare corect se face cu o descriere cat mai unica, un titlu perfect, in cele mai multe cazuri acesta trebuie schimbat , nu trebuie sa inscrieti in 1000 de directoare cu acelas cuvant cheie, cuvinte cheie unice de fiecare data ( acest lucru il puteti face prin schimbarea ordini cuvintelor cheie).


              De asemenea inscrierea trebuie facuta in directoare cu autoritate buna, un pagerank pe masura si o vechime foarte buna. De asemenea trebuie sa verificati cat de des este indexat de google, pentru ca daca nu se respecta acest lucru mai rau va bagati in groapa cum s-ar zice.


             Comentariile dofollow trebuie facuta si ea cu cap, nu trebuie sa postati pe pagini cu peste 20 de comentarii , sau pagini de tip spam.Cam atat in acest articol voi reveni cu mai multe detalii in articolele viitoare.


Accesati site-ul http://brunostefani.org/ pentru mai multe detalii despre optimizare in google.

Tagged: , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?