miercuri, 9 iulie 2014

Fiecare persoana este diferita si in functie de caracter si nu numai exista anumite preferinte muzicale. Dezvaluind mai multe despre tine chiar si cand nu este consecvent si iti schimbi gusturile muzica este clar un reper pentru ceea ce esti. Dinc are categorie faci parte?


  1. Rap, cu versuri fara cenzura, cu stil grav si cu acel punct pe "i" reprezinta categoria celor liberi ce nu doresc sa fie constransi de reguli. De asemenea sunt cei care au idei agresive si un comportament cu o astfel de tendinta. Energici, dar irascibili, atractivi insa dezordonati astfel de persoane sunt complexe. 
  2. La polul opus cu muzica clasica sunt cei care au o inclinatie de geniu, cei analitici si conservatori. Sensibili, culti si cu un spirit de critica astfel de persoane sunt se pare si extrovertite insa si cu o memorie de elefant. 
  3. Rock, muzica electronica este fara doar si poate o optiune pentru cei care nu se prea inghesuie sa apara in fata cu o opinie sustinuta sau in orice caz se gandesc de doua ori pana cand sa vorbeasca clar si raspicat.
  4. Pop, dance si trendurile actuale inseamna un gen de muzica preferat de cei optimisti si veseli, de cei care prefera cel mai adesea sa urmeze ritmul conventional. Insa un minus il castiga cand vine vorba de ideile fixe pe care si le impun si la care nu doresc sa renunte atat de usor. 
  5. Cat despre cei care prefera jazz-ul, nu degeaba se spune ca nu este pentru toata lumea. Cu un IQ peste medie cei care se afla cu o inclinatie spre aceasta categorie de muzica sunt cu o personalitate compleza. 
Insa house-ul este si el adorat de multi, un gen muzical ce se potriveste cel mai bine celor nostalgici, celor petrecareti si cu spirit energic in ei. 

Tagged: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?