vineri, 11 iulie 2014

Te pregatesti sa pleci in vacanta. Si asteptai acest moment de multa vreme. Nimic nu pare sa strice al vostru moment cand te trezesti ca orice detaliu reprezinta un motiv de cearta. Este timpul pentru ceva terapie caci motive de cearta tot sunt.

Drumul prea lung. Oricat de ciudat poate sa para asta sa vezi nerabdarea de a sta pe scaun in masina reprezinta de fapt motivul pentru care sunteti irascibili. Sau foamea sau orice alt ceva. Nu ai luat harta, nu ai facut, nu ai dres si acum uite unde ai ajuns. Orice devine scandal si nu te flata ca timpul petrecut in doi este valoros ca mai degraba vei descoperi ca rutina de a sta departe unul de celalalt reprezinta acum ceva schimbat la care trebuie sa te acomodezi.

Nu esti in filme sa te opresti la primul hotel si sa crezi ca o detasare de la drum te va face sa te simti mai bine. Sau poate daca urmezi oarecum firul povestii din filmul cu Jennifer Aniston cand din dorinta de a pleca pur si simplu se ajunge la un loc usor ciudat, o comunitate care nu tine cont de societatea actuala, moderna. Insa nitel de muzica merge.

Cunoscuta ca si terapie pentru unii muzica te poate destresa. Poate si pentru faptul ca nu te mai lasa sa te gandesti la propriile probleme. Iata cateva optiuni de muzica buna pentru drumul de plecare in vacanta:
  1. Delia feat. Speak - A lu' Mamaia
  2. Dj Sava & Raluka feat. Connect-R - Aer
  3. INNA - Cola Song (feat. J Balvin)
  4. Andreea Banica feat. Shift - Rupem boxele
  5. F.Charm feat. Ligia - 30 De Grade
Asta pentru invigorarea de inceput. Va urma...

Tagged: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?