vineri, 1 august 2014

Infiintata in 1996 in Brasov trupa Hi-Q a cunoscut culmile succesului si pentru a doua oare si cele ale esecului. S-au reunit o data, au incantat o perioada si cand credeau ca vor ajunge din nou intr-un top al cazut. Sau pur si simplu si-au dat seama ca interesele sunt altele, sa fii in voga ti se cere un alt stil. Motivele nici ca mai conteaza.

La 18 ani dupa ce au pasit pe scena ca o trupa si-au spus adio si acum pentru totdeauna asa cum spune chiar cei trei. In timp ce Dana este preocupata de ceea ce inseamna familia sa, de cresterea si educarea fetitei sale, Mihai este complet implicat in politica. Al treilea membru, respectiv Florin, are proiecte online.

Pentru cei care nu stiu trupa Hi-Q a avut un succes deosebit si de ei se leaga numeroase aspecte ce raman acum istorie. Au avut 1000 de concerte si chiar mai mult, 8 hituri cu numarul unu in topuri si au incantat cu 26 de videoclipuri. Au fost primii care au lansat un site si prima trupa care au dat startul la moderat de emisiuni ca si trupa. Tot ei au deschis si primul fan club online si si-au deschis o televiziune tot online. De fapt acestia au dat startul in lumea online cand internetul cunostea primele influente si la noi.

Primul single digital vandut stradal, primul blog al unui roman artist trupa a inregistrat de-a lungul timpului tot felul de recorduri. Insa se pare ca ceea ce a fost a ramas in urma caci cei trei nu mai au ganduri de conciliere. A nu se intelege ca sunt certati insa au ajuns la concluzia ca este mai bine sa aiba fiecare drumul sau. Si pentru ca interesul lor nu mai este muzica comerciala mai bine ramane placerea a ceea ce a fost candva.

Tagged: , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?