miercuri, 30 iulie 2014

Dupa concertele pe care le sustine Alexandra Stan se preocupa si de fani. Isi acorda timp pentru autografe si nu se sfieste sa faca pe plac tuturor celor care o sustin. Cantareata se afla in primul ei turneu dupa marele scandal cu bataia si are nevoie sa intre in forta pe piata muzicala. Ce a fost a fost, acum trebuie sa isi repare imaginea si mai cu seama sa recastige scenele muzicale.

Reveninta la inceput de iulie pe scene Alexandra a ajuns sa cante si sa  incante si publicul din Japonia unde a avut surpriza sa se intalneasca cu mari fani ce au dorit autografe pe huse de telefon cu imaginea cantaretei.

Dupa un lung sir de tari de la Turcia si pana la Mexic cantareata isi planifica si un timp liber la final de concerte caci are nevoie. Dupa o luna plina de concerte in lume aceasta spune ca isi va dori repaus insa nu dezvaluie unde intentioneaza sa isi petreaca acest timp.

Primita de fani cum poate nici nu se astepta cantareata spera sa fie la fel de iubita ca si pana acum. Pana atunci ramane cu urme de scandal la figurat caci ultima sa piesa la care are si videoclip aduce aminte de cele petrecute intre ea si fostul manager respectiv iubit. Iata mai jos melodia cu un ritm mai lent ca cele cu care ne-a obisnuit pana acum insa nu este niciodata prea tarziu sa schimbe repertoriul:


Tagged: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?