vineri, 22 august 2014

Lumea filmului poate fi considerata clar ca o pauza de la munca. Mai stiu ca gusturile nu se discuta si ca mai ales pe timp de vara parca nimic nu satisface, parca piata a murit de vreme ce e timpul pentru distractie. Dar un film bun de vei gasi vei avea o seata linistita si petrecuta in grup.

Ce mai vizionam. De data aceasta o comedie romantica si anume "They came together", un film de peste o ora care sa te amuze. La inceput ai putea crede ca este vorba de un film cu oameni prostuti. Poate ca si personajele sunt de asa antura cat sa iti dea aceasta impresie. Sunt cei care au incantat de atat de multe ori si anume Amy Poehler si Paul Rudd, un cuplu exploziv cand vine vorba de comedie.

Comedie romantica- asa s-ar putea defini acest film. Ori se adevereste asta cand intalnirea ce trebuie sa fie romantica se transforma intrun lung sir de aventuri. au puncte comune insa greu de admis asta. Spre exemplu se ciocnesc si merg impreuna la acel party unde culmea era menit sa li se faca cunostinta. Insa se urasc din priviri si asta si din prisma meseriei caci ea detine un candy shop si el lucreaza pentru coporatistii care incearca sa ii ruineze afacerea.

Mai mult decat atat, el este cel tradat de fosta iubita pe care culmea o iarta. Mai mult decat atat, ea este curtata de barbati cu nume ciudate si are preferinte ciudate. In orice caz exista si un happy end care incheie filmul inca o data cu zambetul pe buze. Ca o sa-ti placa sau nu ramane de vazut insa fiind din categoria filmelor care isi rapesc ceva rasete si pentru actorii buni pe care ii are merita atentie.

Tagged: , , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?