marți, 19 august 2014

Inca de acum 2 ani cand a ramas insarcinata Beyonce a avut parte numai de scandaluri privind adevarata identitate sarcinii si acum a mamei copilului. Totul a inceput dupa prezenta sa la o emisiune cand publicul carcotas spunea ca burta sa era una falsa pentru ca se plia cand se aseza.

Mai nou celebra cantareata trece printr-un nou scandal cand o americanca pe numele sau Tina Seals pretinde ca este mama copilului lui Beyonce si Jay Z. Aceasta spune ca a colaborat cu mai multe vedete si cere sa i se verifice ADN-ul. Desi nu este la prima abatere cel mai probabil cererea acesteia va fi una respinsa. Asta pentru ca femeia este implicata in scandaluri de tip tipar ce includ nume precum copiii lui Michael Jackson sau chiar si cuplul Kanye West si Kim.

Desi cantareata a declarat la vremea respectiva ca sunt speculatii nebunesti se pare ca nebunia nu se opreste aici. Daca discretia de a nu vorbi despre viata personala inseamna o modalitate de a ascunde o eventuala forma ne-naturala de a naste inseamna ca am ajuns intr-un punct destul de grav. Insa nu ar trebui nici sa ne mire de vreme ce nu este singura vedeta intr-un astfel de caz. Eva Mendes spre exemplu a ascuns sarcina si doar cateva aparitii au tradat-o, insa chiar si asa cum chiu cu vai au existat stiri scrise despre ea.

Pana una alta se pare ca Beyonce trece prin clipe ceva mai dificile. Zvonurile spun ca aceasta este in plin proces de separare de sotul sau si tatal copilului, dormind deja separat.

Tagged: , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?