marți, 2 septembrie 2014

Se intampla si la case mai mare este o vorba din popor. Asa ca indiferent despre cine am auzit pana acum ca a fost acuzat de plagiat nu se compara cu Shakira. Se pare ca frumoasa cantareata are acum o pata pe reputatia sa caci esti tarata intr-un scandal de proportii.

Vestea proasta este ca un judecator din New York si-a spus si ultimul cuvant si anume ca piesa frumoasei Shakira este plagiata. Este vorba de piesa "Loca", disputata pentru varianta in spaniola si nu cea in engleza. Ultimii 3 ani au fost numai cu dispute din acest punct de vedere insa legea este acum clara. Se pare ca aceasta melodie este de fapt o copie a melodiei lui Ramon Arias Vazquez ce dateaza din 1998 si se numeste "Loca con su Tiguere".

De fapt este o insiruire de vinovati de vreme ce se crede ca piesa ce Sony Music a distribuit-o pentru Shakira se credea compusa de El Cata, pe numele sau Eduard Edwin Bello Pou. Acesta ar fi preluat piesa insa pana la tribunal nu se recunoastea de nicio parte care este purul adevar. Ramon declara ca piesa a fost despre sora sa mai mare si prin prietenia la acea vreme cu El Cata i-a fost furata.

Nu se stie inca ce pret se pune pe aceasta piesa si ce suma va urma adevaratul compozitor sa primeasca. Oricum se vorbeste despre sume enorm de mari de vreme ce piesa a fost un hit si de-a lungul timpului a fost cea care aducea venituri mari prin ascultari.

Nu este un caz singural se pare caci atat vedete internationale cat si cele din Romania au fost acuzate de plagiat insa in alte cazuri inca nu s-a ajuns la o sentinta clara sau la o suma de bani de restituit. Frumoasa Shakira insa nu pare sa sufere din acest scandal caci mai ales pe plan personal este 100% implinita, anuntand de curand ca va fi mamica pentru a doua oara.

Tagged: , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?