miercuri, 17 septembrie 2014

Lumea muzicala este si ea plina de surprize. In plan personal, asa cum era de asteptat, vedetele isi implinesc viata cu pasi importanti, de la casatorii la copii. Insa ce-i drept parca totul ne ia prea mult prin surprindere.

Primul caz care a ridicat cu siguranta cota celor doi protagonisti este al Antoniei si Alex Velea. Dupa lungi perioade in care cei doi au ignorat un raspuns clar daca sunt sau nu impreuna, tacerea lor a fost de fapt raspunsul clar. Tindem sa credem ca situatia maritala a celor doi i-a oprit sa faca asta. Insa acum surpriza vine cand nici macar nu s-a incheiat divortul cantaretei: un copil. Zvonurile spun ca va naste prin cezariana si este tot o fetita, a doua pentru viitoarea mamica si primul copil pentru Alex.

Un alt caz la fel de recent este cel al Mirelei Vaida. Prezentatoarea de  la reality show Antena 1 si cantareata totodata este insarcinata deja in 5 luni insa...se fereste sa isi arata burtica de gravida. Nu se stie nici sexul copilului si probabil din motive ce tin de contractul sau de imagine si nu numai cu trustul in sine nu se anunta nimic oficial. In egala masura insa se pare ca deja exista un plan pentru cine va prelua emisiunea in viitor caci termenul se cam apropie.

Mergand dincolo de hotare stirile au vuit cum ca Ducesa Kate este din nou insarcinata. Dorita a fi acum mama de fetita ducesa insa nu o duce prea bine caci sufera din nou de greturi extreme. Cu toate acestea confirmarea sarcinii a venit deci este sigur ca urmeaza inca un mostenitor.

Pe plan muzical se pare ca si Beyonce ar fi insarcinata. Nu este nimic confirmat desi sursele spun ca tocmai sotul acesteia ar fi dat de gol sarcina, cerand pretentii pentru viitoarea mamica pentru a doua oara.

Nu in ultimul rand se pare ca Shakira a confirmat deja a doua sarcina.



Tagged: , , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?