miercuri, 26 noiembrie 2014

Corina lanseaza un nou clip si o noua melodie, de data aceasta in colaborare cu Dorian. Un clip si pentru fani si pentru fane, o combinatie de stil oarecum neprevazuta. Se numeste "Nimeni altcineva", o piesa facuta de John Puzzle. Impreuna cu Antz, cel care a realizat clipul, Corina si Dorina sunt o imagine de neegalat.

Ea sexy si cu un puternic accent pe formele de invidiat, el la fel de sexy insa in varianta masculina, cu trup bine sculptat. Clipul se concentreaza pe versuri sugestive si pe o imagine de asemenea. A fost filmat timp de doua zile pentru ca si locatiile au fost diferite si rezultatul trebuia sa fie pe masura. Asadar, s-a optat pentru un spa de lux si mai apoi pe filmat in studio.

Cu miscari de yoga si nu numai cei doi protagonisti sunt focusati pe un stil menit sa le puna in evidenta corpul. Miscarile acro-yoga sunt dificile, asa cum chiar Dorian spune, cel care a sustinut-o la propriu pe Corina. Insa spune el nu avea cums a reziste unei astfel de ocazii. Asa ca piesa a prins si la el si cu siguranta ca va atrage admiratia fanilor in scurt timp.

Corina, asa cum ne-a obisnuit in ultimul timp, este din ce in ce mai sexy sau cel putin asta ne scoate mai mult in evidenta prin clipurile sale. Daca in vara ne surprindea cu "Autobronzant" acum vine cu o poveste de iubire ce nu mai tine cont de sezon. Urmareste clipul si delecteaza-te cu miscari in latex si un cuplu scenic de exceptie.



Tagged: , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?