luni, 5 ianuarie 2015

Anul 2015 este la fel de bogat in concerte asa cum ne asteptam. Sunt numeroase oferte din care sa ai ce sa alegi dupa bunul plac si in functie de  ceea ce iti doresti. Diverse genuri, diversi artisti care ne trec granita si vin in Romania sa incante publicul. Iata un scurt review al celor mai asteptate concerte ale anului 2015.

Sabaton, The Raveonettes sau Wilkinson nu trebuie sa ii ratezi in luna ianuarie daca esti interesat de festivalul Electric Castle. Sunt si concerte ale artistilor romani de genul Alexandrei Usurelu, in combinatie cu cei de peste hotare. Spre exemplu un spectacol adevarat este oferit de cei de la Cirque du Soleil. Nu este prima data cand vin in Romania insa se pare ca succesul lor ii face sa revina. 

Luna februarie este marcata si ea de numeroase concerte. Mai ales pentru ca este timpul indragostitilor concertele se tin lant. Te poti bucura de muzica noastra pe ritmuri ale celor de la Vunk sau Directia 5 sau poti bifa concertul lui Toto Cutugno de la sfarsitul lunii in cauza. Nu ai cum sa ratezi asa ceva si clar este ca doamnele se dau cel mai mult in vant dupa el. In orice caz, nu ai nimic de pierdut si o voce ca a lui merita atentia ta. 

Martie este luna plina de concerte de asemenea. Alege bilete pentru cineva drag si pentru tine pentru concerte la David Bisbal, Richard Clayderman, Mariza si lista nu se opreste aici ci continua cu Joaquin Cortes, Jose Feliciano, Kurt Elling sau chiar si ex-ul lui Jennifer Lopez, Marc Anthony.

Roxette, U2 sunt alti artisti care completeaza lista. One Republic se pare ca vine de asemenea in Romania anul acesta si nu mai tarziu de vara acestui an. Deja prima parte a anului este plina de optiuni, deci ce alegi? 

Tagged: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?