marți, 13 ianuarie 2015

Industria muzicala este pentru unii artisti un complex de aspecte care ii propulseaza si le aduce venituri inzecite din zecile de contracte. De la cele de imagine si brand si pana la a lansa si alte afaceri fiecare in parte isi rotunjeste veniturile.

Un top al celor mai bogati artisti din lume arata un clasament de genul:

  1. Toby Keith -are o suma frumoasa de 65 de milioane de dolari. Restaurant, bauturi, un brand si muzica country fac reteta concreta care aduce sume fabuloase in cont. 
  2. Calvin Harris are nu mai putin de 66 de milioane . Un Dj care s-a impus pe nisa sa si iata ca are castiguri foarte mari insa si onorariul lui la fiecare concert este pe masura. 
  3. Paul McCartney cu 71 de milioane. Pleaca din The Beatles si reuseste sa isi faca un drum singur si iata ca are si cu ce se mandri pana la urma. 
  4. One Direction si ai lor 75 de milioane. Printre altele si cu o reclama la Pepsi formatia se mandreste si cu o cariera muzicala de exceptie. Desigur, nu lipsesc nici banii. 
  5. Justin Bieber cu 80 de milioane. Intelegem ce inseamna popularitatea lui asa ca este de la sine inteles ca se afla si el in acest top. 
O apropiere de locurile fruntase aduce partial o surpriza. A doua cea mai bogata artista este Beyonce. Poate ca nu o surpriza cat o reusita de a se mentine in acest top si pe acest loc pana la urma. Artista are nu mai putin de 115 milioane de dolari. Surclasata si penultima data acum se pare ca primul loc i-a fost furat de Dr.Dre care detine se pare, potrivit estimarilor, o avere de 620 de milioane de dolari. Averea sa s-a conturat in ce amai mare parte din vanzarea castilor marca Apple- se pare ca la acest capitol a avut de castigat 3 miliarde de dolari. 

Tagged: , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?