marți, 20 ianuarie 2015

Misha a fost in atentia publicului o data cu succesul inregistrat al melodiei "Tenerife". Cariera sa s-a oprit brusc din motive personale. Doar ca Dj Sava nu avea cum sa faca asta. Asa ca a continuat cu alte colaborari.

Revenind in formula ce i-a adus succes Misha se relanseaza, de data aceasta intr-un trio de mare efect. Alaturi de Dj Sava Misha il aduce si pe sotul sau in scena, Connect- R. Ce a iesit? Melodia "Te strig", recent lansata. S-a lucrat cu cei trei inclusiv pentru piesa, versuri si melodie, cat si pentru clipul acesteia. Regizat de Alex Ceasu melodia este una ritmata si cu sanse de a castiga inima publicului.

Vorbind despre dragoste, speranta si nu numai. Cu un ritm house si in stilul caracterizant al lui Dj Sava un astfel de mix te surprinde. Puterea cuvantului, gravitatea versurilor si al tonului adus de Connect-R, suavitatea Mishei si cu mixul lui Dj Sava fac din aceasta piesa un hit. Are sanse, spus cu sinceritate.

Ca o palma data celor care au barfit pe la colturi Misha se tine de cuvant si de cariera. Aceasta a slabit considerabil, s-a repus pe picioare din punct de vedere muzical si iata ca a ajuns la momentul mult dorit si anume ce tine de lansarea mult dorita. Pentru doritori si intersati, mai ales pentru curiosi cu ce stil s-a intors Misha iata si piesa:

Tagged: , , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?