marți, 27 ianuarie 2015

De cum a castigat concursul pro-ului "Vocea Romaniei" Mihai Chitu a intrat in lumina reflectoarelor mai mult ca pana acum. Asa ca viata sa este pe tapet. In plin scandal acesta incearca sa se justifice pentru situatia cu sotia sa, inca, desi urmeaza a fi fosta.

Ce s-a intamplat. Mihai Chitu si sotia acestuia erau o familie in adevaratul sens al cuvantului, parinti de fetita de 5 ani, fiind casatoriti de 7 ani. O familie ce isi consuma viata dincolo de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea viata publica implica expunere asa ca inevitabil au ajuns sa discute despre viata lor amoroasa ca urmare a unei escapade a sotului.

Spuneau ei ca au trecut de aceasta etapa, ca au ajuns sa ierte totul si sa isi traiasca povestea. Dar la scurt timp Mihai era zarit din nou cu amanta. Acum sunt separati desi nu si divortati. Vine in atentia publicului sa se justifice pentru ceea ce a facut si sa explice faptul ca viata sa este una privata.

Cu vocea sa a incantat publicul si cu aceeasi voce a dezamagit. Spune el, aveau deja probleme cu ceva timp in urma. Si se justifica ca orice barbat, spunand ca poate ca a cautat si altceva in relatia lor. Dar nu a mai mers. Cu interviu la activ cand fosta plange la televizor replica lui le face pe femei cel putin sa inghita in sec - a plans si el desi nimeni nu l-a vazut si nimeni nu l-a filmat.

Ce sa mai creada publicul? De fapt la fiecare situatie lumea se imparte in doua. Cu sau fara scandalul la activ acesta ramane un castigator, o voce aleasa ca si castigatoare pentru potentialul sau. Asa ca viata privata este doar o fuziune cu lumea publica pentru ca presa tabloida a patat imaginea celui care incanta la un moment dat cu fatada de familist convins.

Tagged: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?