vineri, 30 ianuarie 2015

Din randul celor mai bune melodii ale anului 2014 surpriza vine din partea celor de la 3SudEst. Dupa marea impacare se pare ca trupa a facut furori la fel ca in anii trecuti. Cele mai multe difuzari ale anului s-au inregistrat pentru piesa "Emotii" ale trupei cu pricina.

Luna februarie a anului cu pricina a fost si marea lansare a trupei, perioada din care se pare ca au avut un avant extraordinar. Asa se intelege si de ce in luna mai s-a ajuns la un super concert in fata a peste 4000 de spectatori. Totul celor mai difuzate melodii incepe cu aceasta trupa si continua cu alti artisti consacrati. Iata cum se continua acesta:

  • Delia si melodia sa "Ipotecat", un ritm altfel, o melodie de dragoste care incanta fara doar si poate. 
  • Melodia "Taxi" este si ea in acest top, o melodie care a intrat foarte repede pe radio si de atunci si pana acum continua sa fie in topul preferintelor. 
  • "Noi simtim la fel" pare sa continue totul, repede din urma venind si Maxim cu ale sale "Sarutari criminale". 
  • "Acasa", Cabron feat. Guess Who, Smiley "Da-o tare", Alex Velea cu "Din vina ta", Andra feat. Marius Moga "Atata timp cat ma iubesti"si nu in cele din urma Puya feat. Inna "Striga".
Topul a tinut cont de difuzarile la radio si pe canale dedicate, totodata de cererile publicul in genere. Insa si popularitatea trupelor sau in general al artistilor a facut ca rezultatul sa fie de asa natura. In orice caz primul loc al topului reprezinta clar si ceea ce face marea surpriza. 

Tagged: , , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?