miercuri, 4 februarie 2015

Pe 27 ianuarie a avut loc lansarea unei noi piese semnata Andra si Shift. O colaborare care se anuntase cu succes si cu siguranta dca se va pastra acest ton si ulterior. Asadar, de data aceasta s-a mizat pe ideea de joc copilaresc si asa cum spune si melodia "Avioane de hartie" promite sa iti aduca un ritm vesel si sa  iti aminteasca de anii din trecut.

Regia ii apartine lui Iulian Moga, celebru de altfel in materie de regii de videoclipuri si cel care nu este la prima munca in colaborare cu Andra cel putin. In schimb, melodia a fost scrisa de Marius Moga alaturi chiar de cantaretul Shift. Exista se pare o parte din el in aceasta piesa pentru ca se spune chiar despre el, despre anii lui de copilarie - daca vei asculta cu atentie versurile acestei piese iti vei da seama singur de asta.

Peste 2 milioane de vizualizari de celebrul canal online youtube. Piesa cu pricina este deja una favorita pentru ca are un ritm vesel si cu versuri pe masura. La asta se adauga clar si vocea necontestabila a Andrei. Acum abordeaza se pare un ritm si un stil mai comercial, al fuziunii pop- dance- hip hop. Si le iese.

Pentru ca a fost asteptata de ceva vreme, o colaborare poate surprinzatoare pentru unii Andra si Shift cu a lor piesa "Avioane de hartie" se inscrie rapid in topuri. Cunoaste popularitate si asta se vede deja. Le uram succes si ne bucuram de ritmul melodios. Enjoy!


Reacții:

Tagged: , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?