luni, 9 februarie 2015

Duminica ce abia a trecut a fost una de mari emotii pentru artistii internationali. Acestia au fost desemnati, dupa caz, castigatori ai premiilor Grammy de anul acesta. Cel mai important eveniment muzical de acest gen, premiile Grammy sunt de o mare valoare.

Marii castigatori au fost Beyonce si Pharrell Williams, doi dintre artistii care se pare ca au avut la activ cele mai multe nominalizari si care au castigat destul de multe premii. Se pare ca fiecare in parte a plecat acasa cu catev 3 premii. Pentru Beyonce categoriile "Best R&B Performance" si "Best R&B Song" i-au adus ravnitele premii. Aceasta a sustinut si un recital exceptional, mai exact 2 melodii care au exataziat publicul, parca ca un plus de confirmare a faptului ca isi merita statutul.

In schimb, Pharell a fost cel care a primit titlurile de onoare pentru categoriile "Best Pop Solo Performance" si "Best Music Video" printre altele. Pentru ca a adus numeroase vanzari hitul sau "Happy" a fost cantat intr-o interpretare live a artistului care se pare ca a adus zambete pe chipurile fanilor.

Alti castigari ai premiilor Grammy 2015 au fost artisti precum Jack White pentru "Best Rock Performance cu piesa 'Lazaretto', Tony Bennett & Lady Gaga cu "Cheek to Cheek" la categoria de "Best Traditional Pop Vocal Album", John Legend (Tiesto's Birthday Treatment Remix) fiind the "Best Remixed Recording, Non-Classical". Au fost pe cat de multi artisti pe atat de multi castigatori care au plecat acasa cu premii.

Ajunsa deja la editia cu numarul 57 ceremonia premiilor Grammy a inclus recitaluri deosebite ale celor de la AC/DC, Hozier, John Legend, de asemenea Usher, Beyonce si Jay Z printre altii.
Reacții:

Tagged: , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?