joi, 16 iulie 2015

Dupa ce a prezentat fragmente din noua ei piesa pe Instagram in ultima luna, Lana Del Rey a debutat in sfarsit versiunea completa a cantecului “Honeymoon”. Acesta este primul extras pe single de pe urmatorul ei album, care va purta acelasi nume si urmeaza sa fie lansat in septembrie.

In luna iunie, Del Rey a inceput sa posteze versuri din piesa pe Instagram, facand referire si catre faimoasele bulevarde din Los Angeles, Wilshire si Pico, incepand perioada de promovare cu niste versuri in care se devalorizeaza: “It’s not fashionable to love me” (ro. – “Nu e la moda sa ma iubesti.”

Videoclipul lansat nu este cel oficial, ci doar unul care prezinta versurile. Insa, in loc sa procedeze ca toata lumea din prezent care lanseaza videoclipuri in care versurile apar animate si pe rand, ca la karaoke, Lana a inclus o imagine in care sunt incluse toate versurile. Primele secunde o prezinta pe cantareata stand intinsa pe o patura, pe un deal, privind in jos catre o strada aglomerata din Los Angeles. Dupa ce camera focalizeaza pe un autobuz plin de turisti, isi intoarce atentia catre Del Rey. Ca o inregistrare video de acasa din anii 1980 sau 1990, videoclipul se intrerupe, si apare imaginea statica despre care am mentionat adineauri, prezentand versurile, care pare sa fi fost printata si pregatita pentru includerea in coperta unui CD.

Piesa a primit recenzii pozitive, “NME” descriind piesa ca fiind “impresionanta” si “emotionanta”. “The Variety” a descris cantecul ca fiind “sase minute de beautitudine sinuoasa”, adaugand ca cel mai atragator lucru este, ca de obicei, vocea ei. “Time” a considerat compozitia ca fiind mai apropiata cu cele incluse pe primul album, “Born to Die”, decat cu cele de pe al doilea album de studio, “Ultraviolence”.

Intr-un interviu pentru revista “Grazia”, Del Rey a declarat ca vrea sa introduca aranjamente orchestrale cu refrene monumentale, cu elemente atenuate din grunge, precum si elemente de jazz.

Ce parere aveti despre noua ei lansare?

Tagged: , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?