miercuri, 22 iulie 2015

Ieri, MTV a anuntat nominalizarile pentru MTV Video Music Awards de anul acesta, ceremonie ce urmeaza sa aiba loc pe 30 august in Los Angeles si sa prezentata de controversata Miley Cyrus. Cine nu se afla printre nominalizatii pentru “Videoclipul anului?” Nicki Minaj cu “Anaconda”. Asta, in ciuda faptului ca a doborat recordul VEVO pentru cele mai multe vizualizari in 24 de ore – 19.6 milioane – si a fost un fenomen cultural. Nicki Minaj a comentat pe Twitter ca este foarte dezamagita, acuzandu-i pe cei de la MTV de rasism si sexism.

· “Daca eraun un tip altfel de artist, Anaconda ar fi fost nominalizat si pentru cea mai buna coregrafie si videoclipul anului.”

· “Ellen a facut propriul ei clip Anaconda si a facut coregrafia lol. Tin minte cand a facut lovitura. Chiar si MTV a avut o postare despre coregrafie @MTV tii minte?”

· “Nu puteai sa intri pe retele de socializare fara sa vezi oameni imitand coperta single-ului, coregrafia, costume pentru Halloween ... un asa impact si nicio nominalizare la “Clipul anului?”

· “Cand celelalte fete lanseaza un clip care sparge recorduri si are impact cultural primesc aceasta nominalizare”

· “Daca clipul tau apreciaza femeile cu corpuri foarte slabe, vei fi nominalizat pentru clipul anului.”

Aceste doua tweet-uri sunt evident o aluzie catre videoclipul “Bad Blood” al lui Taylor Swift, care a doborat recordul lui Ninaj, adunand 20.1 milioane de vizualizari in 24 de ore.

Taylor nu s-a lasat mai prejos, postand:

· “Intotdeauna te-am iubit si sustinut. Nu e in stilul tau sa starnesti femeile una contra celeilalte. Poate unul dintre barbati ti-a luat nominalizarea ...”

Nicki a negat referintele evident, raspunzandu-i:

· “Huh? Probabil ca nu-mi citesti tweet-urile. Nu am zis un cuvant despre tine. Te iubescc la fel de mult. Dar ar trebui sa spui si tu ceva [legat de lipsa nominalizarii].”

Taylor Swift a fost nominalizata pentru noua premii, inclusiv “Videoclipul anului”, in timp ce Nicki doar pentru trei: “Cel mai bun videoclip al unei artiste”, “Cel mai bun videoclip hip-hop”, ambele pentru “Anaconda”, in timp ce a treia nominalizare a fost pentru “Bang Bang”, lansat in colaborare cu Ariana Grande si Jessie J.

Tagged: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?