vineri, 24 iulie 2015

Oricand este un moment bun sa sarbatoresti ceva legat de Kylie Minogue: fie ca vorbim de piesele ei disco, de turneele spectaculoase sau de videoclipurile emblematice, Kylie a reusit mereu sa ne atraga atentia. In aceasta postare, voi vorbi despre cele mai bune videoclipuri ale Printesei muzicii pop.

Locul 5: “Confide In Me” (1994)

Videoclipul prezinta sase ecrane diferite care infatiseaza sase Kylie diferite in care te poti “increde”. Rezultatul este o semi-parodie si un comentariu social asupra numerelor “Suna acum” (“Call Now”) care erau atat de populare in acea vreme.

Locul 4: “Come Into My World” (2002)

Piesa este repetitiva, asa ca regizorul a creat un videoclip repetitiv, in care Kylie umbla dupa Kylie umbland dupa Kylie in jurul unei piete din Paris. Prima data cand vezi clipul te concentrezi asupra numarului tot mai mare de ... Kylie. A doua oare observi ca si actiunile de pe fundal se multiplica la fiecare cerc inchis.

Locul 4: “Where the Wild Roses Grow” (1995)

Colaborarea lui Kylie cu Nick Cave este probabil cea mai buna colaborare a ei cu alt artist. Kylie joaca rolul Elizei Day, o fata cunoscuta drept “Trandafirul salbatic”, care a fost apoi ucisa. Evident, clipul contine o multitudine de trandafiri, iar Kylie, la un moment dat, chiar o imita pe Ofelia ucisa. Cine spune ca muzica pop nu poate sa fie profunda?

Locul 2: “All the Lovers” (2010)

Albumul “Aphrodite” este unul dintre cele mai bune ale lui Kylie, si care concept ar fi putut sa fie mai bun decat insasi Afrodita? Clipul este alcatuit din trei minute de oameni adunati intr-un turn facut din ei case se ating si se saruta, insa doar Kylie ar putea sa faca momentul sa nu para sexual, ci pur si simplu romantic si o celebrare a iubirii.

Locul 1: “Slow” (2003)


Imi plac foarte mult clipurile incluse pe podium, insa de cand am inceput lista am fost sigur ca “Slow” se va clasa pe primul lor. Ce deosebeste “Slow” de celelalte clipuri este ca e unul foarte simplu, dar de efect maxim. Este doar Kylie stand la piscina. Nu exista nici macar o coregrafie anume care sa mearga cu refrenul. Kylie ne atrage atentia, chiar daca este inconjurata de oameni mai mult dezbracati.

Tagged: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?