luni, 14 decembrie 2015

Politica nu este, de cele mai multe ori, domeniul unor persoane prea tinere si care sa gandeasca ca cei mai libertini dintre noi, ceea ce face ca legatura cu generatia mai tanara sa fie destul de dificila pentru cei mai multi dintre reprezentantii din parlament sau din guvern. Referintele la cultura pop sunt cele mai simple modalitati prin cre cineva poate sa ia legatura cu o audienta mai mica ca varsta, iar utilizarea muzicii poate face un candidat sa para mai placut in ochii votantilor sai mai tineri. Acesti politicieni fac ceea ce stiu mai bine pentru a incorpora versuri de la muzicieni populari pentru a atrage atentia asupra unor lucruri, iar unii dintre acestia au mai mult succes decat altii.

  • Barack Obama il citeaza pe Peter Tosh. "Toata lumea vrea pace, insa nimeni nu cere dreptate." Obama a folosit aceasta vorba din "Equal Rights" atunci cand era un student de colegiu, ceea ce este mult mai curent in ziua de azi decat orice s-ar mai spune in politica. 
    • Liderul minoritatii Senatului Republican Christine Radogno il citeaza pe Wu Tang Clan. "Dolla dolla bill ya'll." Radogno nu a ajuns atat de departe incat sa elimine W-ul, insa clasicul "C.R.E.A.M." Wu Tang serveste ca o buna lectie de economie pentru criza de buget a statului.  
    • Legislatura Florida il citeaza pe JAY-Z. "Vei avea nevoie de un mandat pentru asta." Daca vei il vei invoca pe Jay-Z, atunci macar ar trebui sa te folosesti corect de versurile acestuia. Asta este politica. 
    • Republicanii din America o citeaza pe Taylor Swift. "Haters are gonna hate." Chiar daca nu este o replica orginala a lui Taylor Swift, republicanul Aaron Schock a invatat cum sa faca fata criticismului foarte bine, si acum doar afiseaza acest lucru si nu ii pasa de gura lumii.




     
     


Tagged: , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?