joi, 7 ianuarie 2016

www.mobilasimex.ro
Designul interior al unei locuinte impune o atentie deosebita la alegerea fiecarui element. De la culoarea peretilor pana la perdele, covoare sau piese de mobilier, totul trebuie sa reflecte stilul personal al proprietarului, atmosfera de camin primitor, eleganta dar si stil practic. Una din alegerile cele mai importante este reprezentata de mobila care va completa spatiul locuintei. In acest sens Casa de Mobila Simex vine cu o oferta diversificata de piese de mobilier ce pot multumi orice preferinte la un nivel superior.

O incursiune in lumea mobilei oferita spre vizualizare si in cadrul site-ului www.mobilasimex.ro dezvaluie o mare varietate de stiluri si design-uri potrivite pentru toti doritorii. Rafinamentul si eleganta pot sa completeze astfel orice spatiu, prin mobilierul de inalta calitate realizat de acest renumit producator de mobila.

Caracterizate printr-o imbinare perfecta intre confort, utilitate si aspect deosebit, piesele de mobilier realizate de Casa Mobila Simex sunt de asemenea durabile si confera fiecarui spatiu nota de stil dorita. Mobila este realizata din lemn masiv, in tonuri si culori calde, suprafetele naturale finisate oferind un plus de personalitate atat pentru locuinte cat si pentru spatii de birouri, hoteluri sau chiar institutii.

Avantajele oferite de produsele realizate de aceasta casa de mobilier se completeaza cu posibilitatea realizarii de mobila la comanda. Designeri specializati sunt pusi astfel la dispozitia clientilor, oferind profesionalism si calitate prin serviciile prestate. Mobila la comanda, pe langa atuul de a fi realizata conform specificatiilor exacte, mai prezinta si un alt avantaj: se va potrivi perfect in orice situatie, va eficientiza si fructifica la maximum spatiul si se va alinia perfect cu stilul intregii locuinte. In cazul mobilei la comanda, aceasta se adapteaza dupa spatiul in care va fi pozitionata, si nu invers - cum se intampla atunci cand se achizitioneaza mobilier de serie. Unicitatea reprezinta o alta caracteristica definitorie: un proprietar ce comanda piese de mobilier marca Simex nu va risca sa vada aceleasi modele atunci cand merge in vizita la prieteni ori cunostinte. Personalul specializat, designerii si cei responsabili cu realizarea unui proiect de mobila se deplaseaza chiar la domiciliul clientului, pentru a onora acele comenzi speciale, 100% personalizate.

Durabilitatea pieselor de mobilier realizate la Mobila Simex este garantata de calitatea superioara a materialelor folosite. Esentele lemnoase utilizate pentru fabricarea mobilei sunt de stejar, tei, nuc sau lemn nobil. Calitatea se reflecta atat prin materialele folosite pentru imbinarea pieselor de mobilier, cat si prin lacurile utilizate ori a altor substante necesare pentru finisarea mobilei. Standardele au fost mentinute la un nivel ridicat de-a lungul timpului, ceea ce a dus la o cerere in continua crestere pentru produsele realizate de Casa Mobila Simex. Experienta acumulata de acesti profesionisti se reflecta prin plusul de excelenta adus in orice

Avand filiale si puncte de lucru in toate regiunile tarii si furnizand solutii in materie de mobilier chiar si pentru strainatate, Casa de Mobila Simex isi dovedeste orientarea catre nevoile clientului, oferind disponibilitate care poate sa multumeasca orice exigente. Calitatea, eleganta, rafinamentul, stilul unic dar si durabilitatea, robustetea si simtul practic recomanda produsele Mobila Simex in orice situatie.

Tagged: , , , ,

Un comentariu:

Voi ce credeti despre asta ?