joi, 17 iulie 2014

House Music Club
Este un subiect care e destul de delicat, cele mai bune cluburi din lume, intrucat fiecare persoana are gusturi diferite in materie de muzica. Dar in privinta muzicii house exista un numar de cluburi imprastiate in aceasta lume care au un adevarat renume.

Ministry of Sound, Londra

Faimosul club de muzica house din Londra si-a sarbatorit cea de-a 22-a aniversare si in tot acest timp a devenit un adevarat brand global. Clubul este este recunoscut pentru sesiunile de clubbing de 24 de ore. De asemenea este primul club din Europa care a fost infiintat in special pentru a aduce vibratiile muzicii house de peste ocean din New York, Detroid si Chicago. Clubul a fost creat de la inceput cu o singura idee in vizor; sa ofere cea mai buna experienta audio pentru petrecareti. Motiv pentru care sistemul de sunet este cu adevarat impresionant. Acesta functioneaza la doar 45% din capacitatea sa, imaginati-va cum s-ar auzi daca volumul ar urca pana la 100%.

Zouk, Singapore

Fiind unul din cele mai vechi si mai populare cluburi din Asia acesta se aseamana unui vin de calitate. Cu cat este mai vechi cu atat este mai bun. Clubul reuseste sa intretina petrecaretii inca din anul 1991 si nu pare ca are de gand sa se opreasca prea curand. Clubul este impartit in 4 sectiuni, dintre care si una destina muzicii house si trance care poate acomoda pana la 1000 de petrecareti.

Pacha, Ibiza

Ibiza este cu siguranta paradisul petrecerilor nebune. Orice impatimit al cluburilor ar trebui sa viziteze cel putin odata Ibiza. Acolo va gasi si clubul Pacha care este recunoscut ca fiind cel mai mai faimos club din capitala modiala a petrecerilor. Clubul este cu adevarat imens, putand acomoda pana la 3000 de petrecareti. Acesta este impartit in 5 sectiuni diferite. "Main Room" este cea mai mare sectiune a clubului si este destinata in special iubitorilor de muzica house si tehno. Cei mai buni DJ din lume ajung sa intretina petrecerea pana in orele diminetii.
Reacții:

Tagged: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?