vineri, 26 septembrie 2014

"Nu risipiti dragostea" ne sfatuieste celebra cantareata Loredana. Si in numele acestui mesaj vine cu un nou clip si o noua piesa care o schimba total. Marea surpriza vine in primul rand din aspectul sa schimbat, atitudinea si tinuta masculina.

Cea mai recenta piesa a Loredanei care acum se bucura si de un videoclip se numeste "Risipitor". Vine in regia lui Dragos Buliga si nu este prima data cand cantareata lucreaza cu acesta. Acelasi regizor a fost si mana pentru alte videoclipuri printre care si "Viva Mamaia" insa au lucrat impreuna si la diverse proiecte din televiziune.

Asa cum declara si Loredana intentia a fost de a veni cu ceva nou, inedit. Si a reusit. Intreg conceptul videoclipului se bazeaza pe antiteza intre feminin si masculin. Si imaginea ei este una iesita din comun. A reusit se pare sa starneasca si controverse insa pe departe este cea care se redefineste la fiecare pas.

In acelasi timp cu munca intensa si activitatea pe masura a Loredanei in plan muzical artista lucreaza si la proiectul "Vocea Romaniei", acolo unde inca participa ca si membru de juriu. Mai mult decat atat, se asteapta si la o promovare pe masura pentru piesa recent lansata.

Sub marca Media Pro Music, cu multumiri din partea artistei pentru cei care au lucrat la acest proiect muzica si versurile sunt ale artistei. Urmariti videoclipul si luati-va timpul necesar pentru a intelege mesajul acestuia pe deplin. Enjoy!

Tagged: , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?