miercuri, 1 octombrie 2014

Pe scena o vedeta ce straluceste insa in particular cu un gol in suflet- asa se poate rezuma la ora actuala povestea de viata a Lorei. Este ca vorba aceea despre artisti, noaptea vesel ziua trist. Casatorita de aproape un an se pare ca Lora are o casnicie care scartaie si asta de ceva vreme astfel ca totul este pe duca.

Reactiile oficiale arata un raspuns vag. Cantareata vedeta de la A1 vorbeste despre divort insa nu ca o certitudine. Desi nimeni nu viza direct o astfle de intrebare cantareata a marturisit ca se gandeste si la asta. Barfa a aparut duca ce aceasta a participat la nunta lui Connect R singura.

Daca pana la un moment dat Lora era prea putin cunoscuta contractul cu A 1 pentru emisiunile concurs au propulsat-o foarte mult. Apropiatii spun ca si acest motiv a desparatit-o de sotul sau caci nu mai au timp unii de altii. Plecata la concerte cate 3 zile pe saptamana, filmand pentru emisiuni alte 3 zile se pare ca Lora nu mai are decat ziua de luni libera pentru viata personala. Dincolo de imaginea de scena se pare ca artistii au si ei problemele lor umane.

Ca o dovada a faptului ca viata de artist este una destul de complicata Lora este departe de fericirea ce o afisa pentru toata lumea. Cum vor decurge lucrurile ramane de vazut. Pana la o concretizare a vietii sale de sotie Lora se bucura de popularitate. Urmeaza sa lanseze un clip al unei super piese asa cum chiar ea isi anunta fanii pe reteaua de socializare. Asteptam cu interes ce urmeaza desi nici piesa "Bine Mersi" lansata cu clip, impreuna cu Doddy nu este inca uitata de public si inca in voga pentru fanii artistei.

Tagged: , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?