marți, 7 octombrie 2014

Hitul "Tu" semnat Oana Radu si Dr Marko a fost cu adevarat un succes. Insa Oana nu se opreste aici in cariera sa muzicala acum cu avant mai ales dupa ce a cunoscut si implinirea privind silueta sa. O nouta etapa in plan muzical asa cum chiar cantareata a remarcat este piesa "Fara glas" la care a colaborat cu Rolla Sparks.

Lanoy Production, clip in regia lui Alex Ceausu melodia "Fara glas" este una sentimentala ce spune despre sentimente si durerea dintr-o dezamagire a iubirii. Colaborarea cu Oana Radu este se pare o dubla incantare caci vocile lor sunt pe aceeasi lungime de unda. Un stil dance, pop, cu combinatii, un stil care prinde, un stil comercial- asa s-ar putea traduce piesa in sine.

Nominalizata la Media Music Awards, Oana Radu, inca face furori cu piesa verii "Tu", in timp ce colaboratoarea sa Rolla Sparks are si melodia "Shimmy Yo" lansata in urma cu doar cateva luni. Fiecare in parte pe plan muzical are o cariera si un drum de urmat insa se pare partea lor comuna o reprezinta single-ul "Fara glas", piesa ritmata care va prinde cu siguranta la public mai ales in randul tinerilor.

Tematica lirica a piesei se pare ca nu merge prea departe de cea a piesei "Tu" doar ca cu o alta nuanta, aceea de dezamagire. Una peste alta este cert ca surprizele nu se opresc sa apara. Pana la succesul asteptat pentru aceasta melodie vizioneaza si clipul ce are deja peste 80 de mii de vizualizari pe YouTube:

Tagged: , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?