marți, 14 octombrie 2014

"Suflet vandut"- asa se numeste cea mai noua piesa a celor de la Dj Project care lucreaza cu frumoasa Adela. O melodie ce beneficiaza si de videoclip nou si care a fost lansat de curand. Ajunsi deja la o a patra colaborare atat Dj Project cat si Adela se declara multumiti de rezultate.

Pentru aceasta noua piesa s-a lucrat atat cu David Deejay cat si cu Alex Pelin. Cat despre videoclip colaborarea a fost cu Alex Ceausu. Ce a iesit? Un videoclip filmat la Palatul Ghica tocmai din Caciulati. Insa numele nu tradeaza capodobera.

Asa cum declara acestia melodia este intr-un stil deja cu care ne-am obisnuit, sensibila care spune despre povestile de dragoste. Despre cum iti pierzi parca mintea si integritatea, despre cum iti frange inima si o intreaga istorie ce de altfel  ne este cunoscuta sunt idei ce se regasesc in versurile acestei melodii.

Avand in vedere ca inca din 2012 Dj Project a intrat in colaborare cu Adela se pare ca totul este destul de fructuos in plan muzical. De fiecare data au surprins publicul cu ceva interesant asa ca si de data aceasta vin cu ceva nou si cu sanse sa prinda la public. Ce-i drept numai publicul decide ce va urma sa fie un hit asa ca ramane de vazut. Pana atunci vizioneaza clipul, asculta melodia si bucura-te de muzica de calitate.


Tagged: , , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?