miercuri, 24 septembrie 2014

"Foc si Scrum"- asa se numeste ultimul single si videoclip al frumoasei Anna Lesko. Este al doilea single al anului in curs si se bucura deja de succes. Melodia spune povestea celor care iubesc si asa cum marturiseste si cantareata este vorba de o dedicatie pentru cei care au iubit, iubesc si continua sa o faca dincolo de dezamagiri.

Cu 5 albume la activ, ultimul semnat Anna Lesko este "Jocul Seductiei" din 2010. Si activitatea sa muzicala nu se opreste aici. Dupa 6 luni de cand a nascut cantareata se doreste a reveni in forta cu toate atuurile sale. Asa ca videoclipul piesei "Foc si Scrum" este inca o dovada in acest sens.

Pe plan personal Anna marturiseste ca reuseste sa imbine si viata profesionala cu cea personala. Discreta de obicei cu astfel de detalii cantareata spune ca nu are bona pentru fiul sau insa o ajuta atat tatal cat si soacra sa. Si  nu se opreste aici. Isi doreste si un al doilea copil insa nu are nimic programat in acest sens. Asa ca se doreste a fi surprinsa oricand; cu siguranta ca ne va surprinde si pe noi caci la prima sarcina a anuntat publicul cand deja avea 7 luni.

Revenind la partea muzicala Anna vine in atentia publicului cu o melodie comerciala, cu beat si ritm, cu versuri de dragoste si un clip cu frumoasa cantareata in prim plan. De data aceasta ne incanta cu un videoclip altfel, alb si negru, in regia lui Alex Ceausu. Il puteti urmari chiar aici:

Tagged: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?