vineri, 14 noiembrie 2014

Frumoasa Nicole Cherry se pregateste de o noua lansare la clipul melodiei "Fata naiva". Trecuta de etapa in care era o copilita in lumea muzica Nicole ne demonstreaza maturitatea sa insa inca si inocenta, prin textele pieselor sale.

A decis sa colaboreze cu Iulian Moga pentru acest nou clip si totul a mers ca pe roate. In 24 de ore per total filmarea a fost una cu succes. 3 locatii, diverse haine si aranjamente, Nicole a avut-o aproape si pe sora sa si nu numai ca simplu spectator si sustinator. Aceasta a asigurat partea de makeup a artistei, fiind specializata pe acest segment, in Londra.

Pentru ca inca nu s-a lansat inca videoclipul artista s-a rezumat sa spuna doar cateva putin despre acestea, lasand totul in suspans pana la momentul important de lansare. Aceasta marturiseste ca i-a placut totul, fiind si prima sa aparitie fara aparatul dentar, deja parca definitoriu in aspectul sau de pana acum.

Clipul spune povestea unei scolarite naive, o fata de oras sofisticata si per total abordeaza un alt stil ca si pana acum. Porneste de la o sala de clasa, fiind o tipica scolarita. Si ritmul este unul cu care ne-am obisnuit, un ritm alert si care prinde foarte bine la publicul sau.

Melodia este una "jucausa" si exact pe stilul sau. Daca in vara melodia "Vara mea" a devenit un hit si pentru acest sezon era de asteptat sa vina cu o melodie adaptata. Ideea de scolarita in plina toamna surprinde esenta acestui anotimp.

Asteptam cu nerabdare sa apara si piesa cu videoclip cu tot, integral insa pana atunci ne bucuram de cateva fragmente din el, asa cum a fost urcat pe youtube. Vizionare placuta!


Tagged: , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?